Wat zijn de beste plekken om te gaan snowboarden?

Over het algemeen skiën er meer mensen als dat er mensen snowboarden, maar snowboarden is natuurlijk wel ontzettend gaaf om te doen. Niet iedere plek is even geschikt om te gaan snowboarden, als je hier niet vanaf weet, kan het lastig zijn om een goede plek uit te zoeken. Daarom noemen we hieronder een paar van de beste plekken om te gaan snowboarden.

Hakuba valley

Als je altijd al een keer naar Japan hebt gewild, dan is dit de uitgelegen kans om dat te gaan doen. Je hebt hier prachtige pistes met poedersneeuw.

Portes du soleil

Ook bij het skigebied Portes du Soleil kun je perfect snowboarden. Ze hebben hier allemaal verschillende pistes met hun eigen moeilijkheidsgraden om lekker een stuk te gaan skiën. Je hebt hier tevens ook de AlpChalets Portes du Soleil om te verblijven.

Queenstown

Nieuw-Zeeland, niet te verwarren met Zeeland in Nederland, heeft ook een prachtig gebied waar je heerlijk kan gaan snowboarden. Het uitzicht wat je hier kan aanschouwen is ook ongelofelijk en zeker een aanrader.

Aspen

De Verenigde Staten heeft vier belangrijke skigebieden waarvan Aspen er één van is. Deze plek is de beste plek om naar toe te gaan als je lekker een stukje wil gaan snowboarden.

Whistler Blackcomb

De laatste plek die we zullen bespreken ligt in Canada, dit is het grootste skiresort van Noord-Amerika. Je hebt hier zo’n 200 pistes waar je uit kan kiezen om naar beneden te gaan.

Als je op zoek bent naar een plek om te snowboarden, in plaats van dat saaie skiën wat de meeste mensen doen, dan wil je natuurlijk ook naar goede plekken gaan om dit te doen. Je kan naar Hakuba Valley in Japan gaan, ook Portes du soleil in Frankrijk is een perfecte plek. Daarnaast is Queenstown een goede optie en Aspen samen met Whistler Blackcomb ook.